Snel naar
Inhoud

Catering en Buffetten

Heeft u iets te vieren?

Samen met Keurslager Kamerling Catering -en Party-service  maakt u er een smakelijk en geslaagd feest van! Wij maken voor u de mooiste en vooral de lekkerste salades, vleeswarenschotels, warme -en koude buffetten,  koude -en warme hapjes die een streling voor de tong en een lust voor het oog zijn.

Al onze creaties komen opgemaakt op schalen bij u op tafel.  Wij verzorgen complete feesten zoals bruiloften, bedrijfsfeesten , receptie en personeelsfeesten. Voor huur van staantafels, stoelen, borden, bestek, party-tenten, warmhoudapparatuur, kraampjes en nog veel meer kunt u ook bij ons terecht. Ook de drankvoorziening kunnen wij leveren.
Graag denken wij met u mee bij het organiseren van uw feest van klein tot groot en wij zijn natuurlijk altijd bereid hierover met u van gedachte te wisselen om het feest helemaal naar wens te maken. Voor een uitgebreide informatie over onze Catering -en Partyservice kunt u gerust eens langskomen in onze Keurslagerij, het personeel helpt en adviseert u graag met de verzorging van uw feest.

Bestel direct : http://kamerling.keurslager.nl/bestellijsten