Kamerling, Keurslager

Welkom bij Keurslager Kamerling, in Het Groene Hart van Bodegraven.

In onze Keurslager vindt u eerlijke en dagverse producten uit eigen keuken en/of worstmakerij. U vindt bij ons een ruim assortiment vlees , vleeswaren en huisgemaakte worstsoorten maar ook maaltijden, salades, paté's, vorstelijk belegde broodjes en nog veel meer producten op ambachtelijke wijze bereid uit verse groenten en kruiden. U bent elke dag welkom, ons professioneel en vakbekwame personeel staat graag voor u klaar!

Een vertrouwd stuk vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten: traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur neem ons rundvlees uit het Groene Hart ook wel AERLANDER genoemd. Ons varkensvlees komt uit Friesland genaamd Friberne. Naast dit assortiment hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen.

Vorstelijk belegde broodjes service

In onze keurslagerij bereiden wij dagelijks uw vers belegde broodjes. Dit doen wij samen met onze mede lokale kwaliteits ondernemers die wij zelf geselecteerd hebben om de hoogst haalbare vers garantie voor u te garanderen.

Compleet verzorgde catering & party-service

Niet is leuker dan gezellig eten met elkaar. Wij bieden u alles voor een perfect verzorgd feest, geheel naar uw wensen en smaken ingericht. Bekijk hier ons complete aanbod specialiteiten, vlees en vleeswaren, saladesschotels, hapjesschotels en koud/warme buffetten. In overleg ontwikkelen wij voor u een offerte op maat. Bestel direct online of kom langs in onze winkel, ons team staat graag voor u klaar.

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Recept van de week

Notenbrood met beenham en honing - mosterdsaus

Lunch
Varken
Brood/Sandwiches, Groenten, Vlees
4 personen
Gemiddeld
langer dan 60 minuten
Oven
Overig

Special van de week

Vanaf: 16 apr. 2018
tot: 29 apr. 2018

Asperge-gehaktfantasie

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
195

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.

Folders & bestellijsten
Voor het verzorgen van uw broodjes, maaltijden, buffetten, maaltijden, luxe hapjes-,salades- schotel hebben wij overzichtelijke folders gemaakt. Downloaden, printen, faxen of mailen en smullen maar.
Of nog sneller; BESTEL DIRECT ONLINE


Met goud bekroond 
Hier vind u een selectie van onze met goud bekroonde producten.

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten