Kamerling, Keurslager

BBQ! BUITEN GEWOON LEKKER

HET LEKKERSTE BODEGRAAFSE BARBECUEVLEES MET DE HOOGSTE KWALITEIT!

Voor een gezellige barbecue of picknick is meer nodig dan alleen vlees. Wij, als Keurslager, leveren ook salades, sauzen, rauwkost, stokbrood, speciale kinderproducten, vis, vega, enz. Organiseert u een groot barbecuefeest? Wij verzorgen desgewenst de complete aankleding in samenwerking met onze lokale vakspecialisten. Alles voor uw geslaagde gelegenheid! Bezorging is geen probleem.

U regelt de locatie en het tijdstip, dan regelen wij de rest!

Gasten met een allergie?

Geen probleem, in overleg ontvangen deze gasten een apart verpakt menu die wij met uiterste zorg klaarmaken. Wij maken hiervoor speciaal gebruik van onze allergenen vrije kruiden en marinades.

BBQ pakket ALL-IN-ONE BASIC

  • 5 stuks vlees per persoon
    1 Kipsaté, 1 varkenssaté, Hamburger en/of BBQworst, 1 luxe BBQspies, 1 kiplapje
  • 3 soorten salades 
    Huzaren, rundvlees, scharrel-ei
  • Verse rauwkost
  • Bodegraafse kruidenboter
  • Stokbroden
    wit, bruin en onze specialiteit gekruid
  • 3 koude sauzen
    Smulsaus, knoflooksaus en BBQsaus
  • + GRATIS GEBRUIK VAN ONZE BBQ
    (excl. gas of kolen)

€ 10,95 per persoon

BBQ pakket ALL-IN-ONE DELUXE

  • 6 stuks vlees per persoon
    1 Kipsaté, 1 varkenssaté, 1 Hamburger, 1 BBQspies, 1 BBQworst en/of kiplapje 1 Shashlick en/of varkensfiletlapje
  • 3 soorten salades 
    Huzaren, rundvlees, scharrel-ei
  • Verse rauwkost
  • BBQ pasta salade
  • Bodegraafse kruidenboter
  • Stokbroden
    wit, bruin en onze specialiteit gekruid
  • Stevig wegwerp bordje + bestekset
  • 3 koude sauzen
    Smulsaus, knoflooksaus en BBQsaus
  • + GRATIS GEBRUIK VAN ONZE BBQ
    (excl. gas of kolen)

€ 15,95 per persoon

BBQ pakket ALL-IN-ONE SUPERIEUR

  • 7 stuks vlees per persoon
    1 Kipsaté, 1 varkenssaté, 1 Hamburger en/of Cheeseburger, 1 luxe BBQspies, 1 filetlapje (k/v) 1 BBQworst en/of shaslick
  • 3 soorten salades 
    Huzaren, rundvlees, scharrel-ei
  • Verse rauwkost
  • BBQ pasta salade
  • Vers fruit cocktail
  • Bodegraafse kruidenboter
  • Bodegraafse kruidencréme
  • Stokbroden
    wit, bruin en onze specialiteit gekruid
  • Stevig wegwerp bordje + luxe bestekpochette
  • 3 koude sauzen
    Smulsaus, knoflooksaus en BBQsaus
  • Satésaus (evt. in hotpot v.a. 20 personen)
  • + GRATIS GEBRUIK VAN ONZE BBQ
    (excl. gas of kolen)

€ 18,95 per persoon

Of kies één van onze samengestelde BBQ-pakketten

Kamerlings BBQ-pakket

  • varkenssaté
  • kipsaté
  • gemarineerd filetlapje (kip of varkens)
  • Groene Hart rundvleeshamburger
  • luxe BBQ spies

Per pakket / persoon  € 7,95

Rund & Kip BBQ-pakket

  • biefstukspies
  • kipsatés
  • kip-hawaispies
  • gemarineerd kipfiletlapje
  • Groene Hart rundvleeshamburger

Per pakket / persoon  € 7,95

UW BBQ-specialist

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206

Speciaal voor grote groepen

Het gezellige groepen pakket

  • 20 kipsatés
  • 20 varkenssatés
  • 10 shaslicks
  • 10 hambugers

 Per pakket  € 39,95

Het gezellige groepen XL-pakket

  • 20 kipsatés
  • 20 varkenssatés
  • 10 shaslicks
  • 10 hambugers
  • 10 goudbekroonde BBQworsten
  • 10 gemarineerde filetlapjes (kip of varkens)

 Per XL-pakket  € 55,00

Verhuur barbecue

Wij leveren professionele barbecues, waar u gebruik van kunt maken. Dit kan al vanaf *€ 0,- ! Alles voor een geslaagd BBQ festijn. Wij beschikken over de 
volgende type barbecues:

  • Houtskool
  • Gas
  • Electrisch (tafelmodel)
     

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden.
    Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten