Kamerling, Keurslager

Keurslager Culinair

Bij Keurslager Culinair kunt u kiezen uit drie portiegroottes (klein, middel en groot). Elke portie heeft een vaste prijs, onafhankelijk van het soort gerecht. De portie kan worden aangevuld met een extra stukje vlees en een voor-, bij- en/of nagerecht. Lekker gemakkelijk!

Wie geen tijd of zin heeft om te koken kan bij ons terecht voor dagverse maaltijden. Gezond eten is gemaakt van verse ingrediënten en een gezond eetpatroon houdt in een gevarieerd eetpatroon. De maaltijden van Keurslager Culinair voldoen aan beide verwachtingen.

Ons assortiment is breed en wisselt regelmatig. De maaltijden komen uit eigen land of  streek maar er zijn ook altijd gerechten uit andere delen van de wereld te vinden. Keurslager Culinair bestaat uit Hollandse (stamp)potten, oosterse traktaties, mediterraanse schotels; voor elk wat wils. Elk seizoen staan er nieuwe maaltijden op het menu. Dat maakt gevarieerd eten eenvoudig.

Verse kant-en-klare seizoensmaaltijden

Bij ons vind u een uitgebreid assortiment aan verse kant-en-klare seizoensmaaltijden. 
Gezond eten is gemaakt van verse ingrediënten en een gezond eetpatroon houdt in een gevarieerd eetpatroon.  Aan beide verwachtingen voldoet Keurslager Culinair.

Diverse grootheden en hoeveelheden maar vooral gemak

Bij ons culinaire aanbod kunt u kiezen uit verschillende portiegroottes (zelfs op de gram nauwkeurig).  
De portie kan worden aangevuld met een extra stukje vlees en een voor-, bij- en/of nagerecht. Zo maken wij de gehele maaltijd compleet Lekker gemakkelijk!

Assortiment

Ons assortiment maaltijden is breed en wisselt regelmatig. De maaltijden komen uit eigen land of streek maar er zijn ook altijd gerechten uit andere delen van de wereld te vinden. Keurslager Culinair bestaat uit Hollandse (stamp)potten, oosterse traktaties, mediterraanse schotels; voor elk wat wils. Elk seizoen staan er nieuwe maaltijden op het menu. Dat maakt gevarieerd eten eenvoudig.

In drie stappen

Met onze kant en klare maaltijden kunt u makkelijk en voordelig thuis culinair te dineren. In drie stappen is de maaltijd in huis: u hoeft alleen maar de favoriete kant-en-klare maaltijd te kiezen, de portiegrootte te bepalen en eventueel aan te vullen met een voor-, bij- of nagerecht. Makkelijk voor eenpersoonshoudens maar ook voor gezinnen waarvan elk gezinslid een andere smaak en hoeveelheid trek heeft. 

Warmafhalen of bezorgen

Om het u nog makkelijker te maken. Koken wij voor u!
Door simpel weg een telefoontje te plegen en uw bestelling te plaatsen.
U ontvangt uw maaltijd warm op een door u bepaald tijdstip.
Er kan gekozen worden om de maaltijd af te halen, maar ook bezorging d.m.v. onze bezorgbus behoort tot de mogelijkheden.

Moet u bijvoorbeeld overwerken? of heeft u te weinig tijd om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.
Geen probleem, uw besteld en wij regelen de rest.
Vraag naar onze ‘speciaal aanbevolen’ maaltijden!

Koken met kinderen

Kinderen staan graag in de keuken. Koken met kinderen is helemaal niet zo moeilijk, als u maar over de juiste recepten beschikt. Wij hebben ook speciale recepten voor kinderen. Wij noemen dit de kinderkeuken. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zodat kinderen lekker zelf aan de slag kunnen. Het is algemeen bekend dat kinderen die zelf koken ook betere eters zijn. Dus doe snel uw kookschort om!

Maaltijd suggesties

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten