Vlees van de echte vakman!

De mooiste en lekkerste gerechten bereiden doe je met vlees van Keurslager Kamerling. Wij helpen je graag met de voorbereidingen zodat je lekker lang kunt tafelen met familie en vrienden. Onder het genot van een heerlijke bijpassend drankje. 

Ga je een diner verzorgen voor een flink aantal mensen? Wij bevelen graag onze rollades aan. “Die kun je prima van tevoren klaarmaken in de oven zonder dat je er omkijken naar hebt. Dan kun je zelf ook meer genieten!” 

De rollade is van oorsprong een mooie manier om geen vlees te verspillen. Maar inmiddels is het een feestmaal op zich, waar hele mooie stukken vlees in worden verwerkt in tal van (kruiden) variaties. 

Wij bieden u een ruim assortiment aan rollades. Natuurlijk kun je ook een rollade laten maken: voor 3 of 10 personen, gekruid of met een speciale vulling. En op jouw verzoek wil hij de rollade ook voor je braden. (let op!, vanwege de verwachte drukte is dit tijdens de feestdagen niet altijd mogelijk)

 

Onze rollades op een rijtje

 • Runderrolade
 • Bavet-rollade
 • Procureurrollade
 • Varkensfiletrollade
 • Varkenshaasfiletrollade
 • Kalfsrollade
 • Kalfsribeye-rollade
 • Lamsrollade
 • Kiprollade
 • Kalkoenrollade
 • en nog veel meer, verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.
Rundvlees uit het Groene Hart

Rundvlees uit het Groene Hart

Het lekkerste rundvlees van boer Roos uit Aarlanderveen.

Al jaren werken wij samen met onze vaste vleesleverancier en boerderij Vleespijl uit Ter Aar/ aarlanderveen, midden in het Groene Hart. Gezondheid, duurzaamheid en de hoge constante kwaliteit vormen het smaakvolle succes van ons rundvlees.

Het excellente rundvlees heeft een ouderwets, volle smaak en is bovendien fijn van draad en supermals.
PUUR NATUUR, DE SMAAK OP Z'N BEST!

 

Gaasterlands kruidenvarken; Friberne

Gaasterlands kruidenvarken; Friberne

Naast het feit dat wij zelf ook Friese roots hebben, delen wij dezelfde missie en visie als de Friberne varkenshouderijen. Zowel Friberne als Keurslager Kamerling wil graag verbinding maken tussen de bewuste en genietende consument die werken aan een eerlijk en lekkerder stukje vlees door op een geborgde, bewuste en duurzame manier te werken met onze producten. Friberne varkenshouders zijn boeren die bewuste keuzes maken bij het houden van varkens met oog voor dierenwelzijn, omgeving en duurzaamheid.

Het vlees van Friberne heeft een pure, volle smaak dat onder andere gevormd wordt door het mooie gehalte aan intramusculair vet (dit vet zit tussen de spieren). Vet geeft vlees pas echt smaak. Friberne vlees heeft een magere vetrand met een mooie hoeveelheid smaakgevers in het vlees. Waardoor het extra lekker smaakt.

Traditionele Beef Wellington

Beef Wellington

Hoofdgerecht
Rund, Varken
Feesten en partijen, Kerst
Groenten, Paddenstoelen, Vlees
6 personen
langer dan 60 minuten
Bakken
Internationaal

Heerlijk sappige procureurrollade

Rollade van procureur met gestoofde appeltjes en salie

Hoofdgerecht
Varken
Kerst, Winter
Fruit, Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Frituren, Koken, Oven
Nederlands

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten