Snel naar
Inhoud

Maaltijdenservice

Maaltijdenservice

Keurslager Culinair
verse kant-en-klare seizoensmaaltijden

Bij ons vind u een uitgebreid assortiment aan verse kant-en-klare seizoensmaaltijden.
Gezond eten is gemaakt van verse ingrediënten en een gezond eetpatroon houdt in een gevarieerd eetpatroon.  Aan beide verwachtingen voldoet Keurslager Culinair.

Diverse grootheden en hoeveelheden maar vooral gemak

Bij ons culinaire aanbod kunt u kiezen uit verschillende portiegroottes (zelfs op de gram nauwkeurig).  
De portie kan worden aangevuld met een extra stukje vlees en een voor-, bij- en/of nagerecht. Zo maken wij de gehele maaltijd compleet Lekker gemakkelijk!

Assortiment

Ons assortiment maaltijden is breed en wisselt regelmatig. De maaltijden komen uit eigen land of streek maar er zijn ook altijd gerechten uit andere delen van de wereld te vinden. Keurslager Culinair bestaat uit Hollandse (stamp)potten, oosterse traktaties, mediterraanse schotels; voor elk wat wils. Elk seizoen staan er nieuwe maaltijden op het menu. Dat maakt gevarieerd eten eenvoudig.

In drie stappen

Met onze kant en klare maaltijden kunt u makkelijk en voordelig thuis culinair te dineren. In drie stappen is de maaltijd in huis: u hoeft alleen maar de favoriete kant-en-klare maaltijd te kiezen, de portiegrootte te bepalen en eventueel aan te vullen met een voor-, bij- of nagerecht. Makkelijk voor eenpersoonshoudens maar ook voor gezinnen waarvan elk gezinslid een andere smaak en hoeveelheid trek heeft. 

Warmafhalen of bezorgen

Om het u nog makkelijker te maken. Koken wij voor u!
Door simpel weg een telefoontje te plegen en uw bestelling te plaatsen.
U ontvangt uw maaltijd warm op een door u bepaald tijdstip.
Er kan gekozen worden om de maaltijd af te halen, maar ook bezorging d.m.v. onze bezorgbus behoort tot de mogelijkheden.

Moet u bijvoorbeeld overwerken? of heeft u te weinig tijd om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.
Geen probleem, uw besteld en wij regelen de rest.
Vraag naar onze ‘speciaal aanbevolen’ maaltijden!