Welkom in de digitale wereld van Keurslager Kamerling

Onze Keurslagerij is onze trots.  Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, vorstelijk belegde broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. U bent 6 dagen per week van harte welkom in onze winkel, gevestigd in het prachtige Groene Hart van Bodegraven. Ons professionele en altijd vrolijke personeel staat graag voor u klaar.

  

Ontdek onze ambachtelijke producten en uitgebreide services

IMG-20200430-WA0052

Verantwoord, (H)eerlijk en vertrouwd

Wij willen ervoor zorgen dat u een eerlijk smaakvol stukje vlees, wat op een traditionele en vertrouwde manier is gehouden, op uw bord krijgt u vlees waar u met veel smaak van zult eten.

Ons excellente rundvlees komt uit het Groene Hart. Aarlanderveen en Ter Aar staan bekend om zijn groene sappige en voedzame weilanden. Vooral de rust in de omgeving komt te goede aan het welzijn van de dieren.

Ons varkensvlees komt uit Friesland genaamd het Gaasterlander Kruidenvarken. Wij kiezen bewust voor dit vleesvee dat in alle rust een goed leven heeft gehad zonder enige vorm van stress. Met een eerlijke prijs voor de boer die elke dag zijn uiterste best doet voor zijn dieren. Alleen op deze manier kunnen wij trots zijn op ons slagersambacht.

maaltijden

Maaltijden uit eigen keuken

Elke dag worden er in de winkel heerlijke maaltijden gekookt. Onze maaltijden worden bereid van aardappelen, verse groenten en er komt een lekker stukje vlees bij. Met andere woorden: een gezonde en verantwoorde maaltijd. Kom gerust eens kijken naar de vele mogelijkheden die wij bieden.

Betaalbaar met uitgebreide keuzes

Elke dag hetzelfde eten willen we niet! Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan maaltijdcomponenten. 

Wij kunnen uw maaltijden thuis bij u bezorgen (warm of koud)

Bent of kent u iemand die niet meer in de gelegenheid is om (dagelijks) te koken. Of moet u overwerken? Dan bieden wij met onze bezorgservice de oplossing! Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

vorstelijk belegde broodjes

Vorstelijk belegde broodjes service

In onze keurslagerij bereiden wij dagelijks uw vorstelijk belegde broodjes. Dit doen wij samen met onze mede lokale kwaliteits ondernemers die wij zelf geselecteerd hebben om de hoogst haalbare vers garantie voor u te garanderen. Onze broodjes worden dagvers geleverd door bakkerij Bussing te Bodegraven. Pistoletjes en luxe baguettes bakken wij in onze oven ter plekke af. Verse rauwkosten en groenten worden verzorgd door de lokale groenteman in Bodegraven. En wij zorgen natuurlijk voor de vele verse vleeswaren, worstsoorten en salades die wij in onze eigen keuken en duurzame worstmakerij maken. 

DE SMAAK VAN ONS AMBACHT PROEFT U DIRECT!

Bekijk ons volledige assortiment broodjes online en bestel gemakkelijk en snel uw broodjes. 
Wij bezorgen onze broodjes ook in Bodegraven en omgeving!

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

Vanaf: 17 jan. 2022
tot: 30 jan. 2022

Crispy & Roll

Een heerlijk mals stukje varkensvlees, verrassend gevuld met gebakken uitjes en lente-ui en met een krokant jasje.

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
235

Recept van de week

Keurslager jubileumburger met truffelpasta

Hoofdgerecht
Rund
Lente
Vlees
4 personen
Gemiddeld
20-40 minuten
Bakken, Koken
Overig

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten
winkel-bewerkt

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206