Ons Groene Hart rundvlees

Aerlander Rundvlees, het lekkerste Rundvlees van boer Roos uit het Groene Hart.

Geschiedenis van het Aerlander Rundvlees

Al jaren werken wij samen met onze vaste rundvleesleverancier de Vleespijl uit Ter Aar, midden in het Groene Hart. De familie van der Pijl is al sinds 1682 actief in de vleessector, de laatste 20 jaar zijn ze actief als leverancier in rundvlees ‘De Vleespijl’. Ze verkopen uitsluitend de beste kwaliteit vrouwelijk Rundvlees uit Nederland onder de naam ‘Aerlander’ waar wij al jaren met trots mee mogen werken.

Het excellente rundvlees heeft een ouderwets, volle smaak en is bovendien fijn van draad en supermals.

Smakelijk, diervriendelijk en duurzaam

Deze 3 pijlers zijn de basis van een goede keuze. Wij willen onze klant het beste en smakelijkste vlees geven. Persoonlijk vinden wij het de mooiste vleesrunderen die je in Nederland zult vinden. Mooie rood- en zwartbonte runderen die in mooie proportie bespierd zijn. 

Het Aerlander rundvlees staat voor de uitmuntende kwaliteit en het vertrouwde stukje vlees waar de Vleespijl aan werkt. In het Groene Hart en ook zeker in andere regio’s binnen Nederland is het Aerlander rundvlees al jaren een begrip. Onze Aerlander runderen worden grootgebracht midden in het Groene Hart in Aerlanderveen op mooie groene weides, direct achter de uitsnijderij. Doordat de dieren opgroeien achter de uitsnijderij hoeven de dieren niet op transport en ervaren ze geen stress. Het voorkomen van stress zorgt voor een beter welzijn van de runderen en het komst de kwailiteit van het vlees ten goede.

Naast de korte transporttijden wat zorgt voor minder stress leven de runderen het grootste deel van het jaar buiten op de mooie groene weides waar ze heerlijk kunnen grazen en alle ruimte hebben om te bewegen. Wanneer de runderen binnen staan hebben ze ruim opgezette stallen bedekt met een dikke laag stro waar een oase van rust heerst en de runderen heerlijk kunnen leven. De runderen hebben te allen tijde toegang tot drinkwater en voeding. Onze runderen zijn vrij van antibiotica en hormoonbehandelingen. Onze Runderen worden gemiddeld zo’n 4,5 jaar oud nadat ze 2 keer hebben gekalfd, hierdoor heeft het vlees een mooie rode kleur en een goede ouderwetse rundvleesmaak. Het rundvlees kenmerkt zich door een bijzondere malsheid en "ouderwetse" rundvleessmaak en behoort tot de top in Nederland. Recentelijk zijn de runderen van huismester Wim Roos op de paasvee tentoonstelling in Schagen in de prijzen gevallen.

Wij verkopen dit rood en/of zwart bonte runderen van de huismester Wim Roos uit Ter Aar die voldoen aan de beste kwalificaties die er zijn.

PUUR NATUUR met de smaak op z’n best! 

Dit motto past precies bij onze visie #het verkopen van topkwaliteit vlees! Wilt uw adressen van de locaties en/of boerderijen? Neem dan gerust contact met ons op. Een kijkje bij de boer is voor iedereen toegankelijk.

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten