Kamerling, Keurslager

Welkom in de digitale wereld van Keurslager Kamerling

Onze Keurslagerij is onze trots.  Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, vorstelijk belegde broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. U bent 6 dagen per week van harte welkom in onze winkel, gevestigd in het prachtige Groene Hart van Bodegraven. Ons professionele en altijd vrolijke personeel staat graag voor u klaar.

Wij geven 3 BBQ's cadeau! DOE MEE & WIN!

2

Goud voor onze BBQ worsten!
Dat vieren wij met 3 GRATIS BBQ'S.

Bij aankoop van 4 BBQ worsten (naturel of met kaas) of bij besteding van € 20,- ontvangt u een kanskaart.
2 BBQ's worden verloot in onze winkel.

De 3e BBQ word verloot via onze Facebookpagina.

BARBECUE, genieten & beleven

ks-bbq-2020-fb-post-1200x630-950004-jpg

Alles voor een geslaagde barbecue bij uw lokale keurslagerij

De zon schijnt, leuk gezelschap en een lekker drankje. Simpelweg de goede ingrediënten om lekker te barbecueën. Maak uw barbecue compleet met vlees, salades, een barbecue (indien u die zelf niet heeft) en geniet met volle teugen van het heerlijke zomerweer. Of u nu enkel op zoek bent naar een heerlijk stukje vlees, een complete vleesschotel of een lekkere salade, we hebben het allemaal voor u. Staat uw gewenste product er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden, zodat u een (h)eerlijke barbecue kunt organiseren.

Verantwoord, eerlijk en vertrouwd eten

Wij willen ervoor zorgen dat u een eerlijk smaakvol Hollands stukje vlees, wat op een traditionele en vertrouwde manier in Nederland is gehouden, op uw bord krijgt waar u met veel smaak van zal eten.

Het rundvlees wat u koopt komt uit het Groene Hart en staat bekend om zijn groene sappige en voedzame weilanden om precies te zijn uit Aarlanderveen en Ter Aar.

Het varkensvlees komt uit Friesland genaamd het Gaasterlander Kruidenvarken. Wij kiezen bewust voor vleesvee dat in alle rust een goed leven heeft gehad zonder enige stress. Met een eerlijke prijs voor de boer die elke dag zijn uiterste best doet voor zijn dieren. Alleen op deze manier kunnen wij trots zijn op ons slagersambacht.

Dit noemen wij service

Onze service gaat vele malen verder dan onze toonbank.

Onze extra services op een rijtje

Onze winkel is geopend ook in tijden van crisis

wij-zijn-open-voor-u

Corona protocol

Het coronavirus (COVID-19) houdt ons allemaal in de greep en is er door de overheid besloten om dit hardnekkige virus in te dammen. We begrijpen dat dit gevolgen heeft op uw dagelijks leven.

Wij maken deel uit van de primaire voedselvoorziening en daarom kunt u gewoon bij ons terecht in de winkel. Wij hebben hiervoor enkele noodzakelijke maatregelen en extra services voor u ontwikkelt.

corona
Keurslager Kamerling

Plaats hier uw bestelling

Wilt u direct producten bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel via dit formulier in. U ontvangt altijd een bevestiging / kopie van het bericht in uw mailbox.

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

/bestanden/bestand/190302-italiaans-pinksterhaasje-kleur-LR-sRGB--e8bc27db-45e7-4f71-a006-923314e38e52.jpg

Italiaans Pinksterhaasje

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram

Recept van de week

Hollandse gehaktballen met hete bliksem

Hollandse gehaktballen met hete bliksem

Hoofdgerecht
Gehakt, Rund, Varken
Fruit, Vlees
4 personen
Makkelijk
0-20 minuten
Bakken
Nederlands

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten
winkel-bewerkt

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206