BARBECUE, de ultieme beleving!

Het échte werk!

Barbecueën doet u natuurlijk samen met Keurslager Kamerling. Wij helpen u graag met het beste advies, bereidingstips en natuurlijk de allerlekkerste producten. Voor een totaal verzorgde BBQ bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee! Kom langs in onze winkel voor een BBQ-voorstel op maat of kies uit één van onze complete BBQ-pakketten. Geschikt voor kleine en grotere groepen. Kijk voor onze prijzen in de winkel of in onze webshop waar u ook snel en gemakkelijk uw barbecuebestelling kunt plaatsen.

BODEGRAAFS BESTE BBQ-PAKKET

Het lekkerste BBQ kwaliteitsvleespakket!

  • 4 Groene Hart Rundvleeshamburgers
  • 4 BBQ worsten of 4 spareribs (stukjes)
  • 4 luxe BBQ-spiesen
  • 8 Kipsatés
  • 4 BBQ-filetlapjes (kip of varkens)

    Vanaf 4 personen.

GRILLMASTERTIPS VOOR DE ECHTE BBQ-FAN!

King of the grill!

Voor de echte vleesliefhebbers hebben wij een geweldig mooie en bijzonder smaakvolle selectie aan vleesproducten voor op de BBQ. Wij werken met het beste rundvlees uit Het Groene Hart genoemd Aerlande® rund. En ons varkensvlees komt van het Gaasterlander Kruidenvarken. Daarnaast hebben wij nog een aantal variërende en geïmporteerde producten waaronder: Iberico, Black
Angus, UMI en zelfs het originele Japanse Wagyu behoort tot de mogelijkheden.

Smaak begint bij de basis en herkomst van het vlees! En daar vertellen wij u graag meer over in onze Keurslagerij. Ervaar het zelf!
• Bavette
• Ribeye
• Picanha/ staartstuk
• Entrecote
• Tomahawk
• Buikspek
• Procureur
• Burgers en spiesen

BBQ pakketten voor groepen en verenigingen

Het groepen BBQ-pakket

20 kipsatés
20 varkenssatés
10 luxe BBQ spiesen (div. soorten)
10 Groene Hart rundvlees hamburgers
of 10 rundvlees Cheese burgers

Het groepen BBQ-pakket XL

20 kipsatés
20 varkenssatés
10 luxe BBQ spiesen (div. soorten)
10 Groene Hart rundvleeshamburgers
of 10 rundvlees Cheese burgers
10 goudbekroonde BBQworsten
10 gemarineerde filetlapjes (kip of varkens)

-

Kamerlings BBQ-pakket

  • 1 Biefstukspies
  • 1 Varkenshaassaté
  • 1 Kip op stok
  • 1 XL Black Angus burger
  • 1 BBQ Procureurlapje

Kinder BBQ-pakket

  • 1 Kipsaté
  • 1 Verrassingsspies
  • 1 Grillworstspies

Wij bezorgen onze BBQ geheel in stijl op locatie!

BBQ-bezorgservice

Veilig barbecueën doe je zo

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden.
    Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206
Spareribs

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten