Snel, lekker en verantwoord eten. Met onze maaltijden uit eigen keuken!

Elke dag worden er in onze winkel heerlijke maaltijden klaar gemaakt. De maaltijden worden bereid van aardappelen, verse groenten en er komt natuurlijk een lekker stukje vlees bij om het gerecht compleet te maken. Kortom een goede, gezonde  en verantwoorde maaltijd. Want wij werken uitsluitend met de beste ingrediënten. Kom gerust eens kijken naar de vele mogelijkheden die wij bieden. Wij wisselen regelmatig met ons assortiment zodat dit perfect aansluit bij ieder seizoen van het jaar. U kunt onze maaltijden gemakkelijk invriezen om voor meerdere dagen eten te laten bezorgen.

BezorgserviceKeurslager2020

Thuiszorg, overwerk of maaltijden aan huis? Laat uw maaltijd bezorgen!

Dagelijks bezorgen wij onze maaltijden aan huis of op het werk. Wij bezorgen bijvoorbeeld voor mensen die niet meer voor zichzelf kunnen koken of voor personeel dat moet overwerken voor bedrijven. U kiest zelf of u de maaltijden (koud of warm) komt afhalen of laat bezorgen. Wij bezorgen in Bodegraven en omstreken.

Bestel gemakkelijk en snel: Bel, mail of bestel online.

Via onze website kunt u gemakkelijk online uw maaltijden bestellen. Wilt u maaltijden voor de hele week doorgeven? Ook dat is mogelijk! Onze betalingsmogelijkheden zijn als volgt:

-Achteraf per factuur (voor bedrijven)

-Via een Tikkie

-Per pin of contant in de winkel
 (bij bezorging beschikken wij over een mobiele pin)

20200511162742
Toonbank-met-maaltijden

Gemakkelijk en snel uw verantwoorde maaltijd

Bij onze Keurslager Culinaire maaltijdenservice kunt u zelf uw portiegroottes samenstellen per maaltijd. Of u kiest voor een complete maaltijd inclusief groentes en bijgerecht. Grote eter? Geen probleem, uw portie kan worden aangevuld met een extra stukje vlees of één van de andere vele voor-, bij- en/of nagerecht. Lekker, gemakkelijk en vitaal!

Eten is Meten

Hoeveel zal ik ongeveer eten?
gemiddeld genomen berekenen wij de volgende portiegroottes.

  • Senioren en/of kinderen 250-350gram
  • Volwassenen (normaal portie) 400-500gram
  • De grotere eter 500-700gram
  • Of bepaal uw eigen portiegrootte.
Eten is Meten

Koken met kinderen

Kinderen staan graag in de keuken. Koken met kinderen is helemaal niet zo moeilijk, als u maar over de juiste recepten beschikt. Wij hebben ook speciale recepten voor kinderen. Wij noemen dit de kinderkeuken. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zodat kinderen lekker zelf aan de slag kunnen. Het is algemeen bekend dat kinderen die zelf koken ook betere eters zijn. Dus doe snel uw kookschort om!

Maaltijd suggesties

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten