Kamerling, Keurslager

BARBECUE, de ultieme beleving!

U regelt de locatie en het tijdstip, dan regelen wij de rest!

Voor een gezellige barbecue of picknick is meer nodig dan alleen vlees. Wij, als Keurslager, leveren ook salades, sauzen, rauwkost, stokbrood, speciale kinderproducten, vis, vega, enz. Organiseert u een barbecuefeest? Wij verzorgen desgewenst de complete aankleding in samenwerking met onze lokale vakspecialisten. Alles voor uw geslaagde gelegenheid!

Gasten met een allergie?

Geen probleem, in overleg ontvangen deze gasten een apart verpakt menu die wij met uiterste zorg klaarmaken. Wij maken hiervoor speciaal gebruik van onze allergenen vrije kruiden en marinades.
 

Vegetarische gasten?

Geen probleem, voor de iets mindere vlees liefhebbers hebben wij een speciale selectie aan BBQ producten samengesteld. Voorbeelden hiervan zijn:
- Portobello of vegetraische burgers
- Vega BBQ-wrap
- BBQ gemarineerde groenten/aardappel plateau (TIP!)

Alles in 1 keer geregeld! ALL-IN-ONE BBQ

BBQ pakket ALL-IN-ONE BASIC

  • 4 stuks vlees per persoon
    1 Kipsaté of varkenssaté
    1 BBQ burger of worstje
    1 BBQ spies (div. soorten)
    1 BBQ filetlapje (kip of varkens)
  • 4 soorten salades 
    Huzaren, rundvlees, scharrel-ei en gemengde sla met rauwkost.
  • Bodegraafse kruidenboter
  • Wit stokbrood
  • 3 koude sauzen
    Smulsaus, knoflooksaus en BBQsaus
  • Servies
    stevige zwarte bordjes, mes, vork en servet.
  • + GRATIS GEBRUIK VAN ONZE BBQ
    (excl. gas of kolen)

€ 11,95 per persoon

BBQ pakket ALL-IN-ONE DELUXE

  • 5 stuks vlees per persoon
    1 Kipsaté of varkenssaté
    1 Groene Hart rundvlees hamburger
    1 Luxe BBQ spies (div. soorten)
    1 BBQworst en/of BBQ cheeseworst
    1 BBQ filetlapje (kip of varkens)
  • 4 soorten salades 
    Huzaren, rundvlees, scharrel-ei en frisse gemengde sla met rauwkost.
  • Bodegraafse kruidenboter
  • Stokbroden
    Wit, bruin en onze specialiteit gekruid
  • Servies
    Stevige zwarte bordjes, mes, vork en servet.
  • 3 sauzen
    Smulsaus, knoflooksaus en satésaus.
    (evt. in hotpot)
  • + GRATIS GEBRUIK VAN ONZE BBQ
    (excl. gas of kolen)

€ 15,95 per persoon

BBQ pakket ALL-IN-ONE SUPERIEUR

  • 6 stuks vlees per persoon
    1 varkenshaassaté en/of biefstukspies
    1 Kip op stok
    1 Groene Hart rundvleeshamburger en/of cheeseburger
    1 Luxe BBQspies (div. soorten)
    1 BBQworst en/of BBQcheese worst
    1 BBQ filetlapje (kip of varkens)
  • 4 soorten salades op mooie schotels
    Huzaren, rundvlees, scharrel-ei en pastasalade
  • Vers fruit cocktail
  • Bodegraafse kruidenboter
  • Stokbroden
    wit, bruin en onze specialiteit gekruid
  • Stevig zwarte bordjes + luxe bestekpochettes
  • 3 sauzen
    Smulsaus, knoflooksaus en satésaus (evt. in hotpot)
  • + GRATIS GEBRUIK VAN ONZE BBQ
    (excl. gas of kolen)

€ 18,95 per persoon

BBQ pakketten voor groepen en verenigingen

Het groepen BBQ-pakket

  • 20 kipsatés
  • 20 varkenssatés
  • 10 luxe BBQ spiesen (div. soorten)
  • 10 Groene Hart rundvlees hamburgers
    of 10 rundvlees Cheese burgers

 Per pakket  € 45,00

Het groepen BBQ-pakket XL

  • 20 kipsatés
  • 20 varkenssatés
  • 10 luxe BBQ spiesen (div. soorten)
  • 10 Groene Hart rundvleeshamburgers
    of 10 rundvlees Cheese burgers
  • 10 goudbekroonde BBQworsten
  • 10 gemarineerde filetlapjes (kip of varkens)

 Per XL-pakket  € 57,50

BODEGRAAFS BESTE BBQ-PAKKET

Ons extra voordelige BBQ pakket

Het lekkerste BBQ kwaliteitsvlees voor de beste prijs!

  • 4 Groene Hart Rundvleeshamburgers
  • 4 BBQ worsten of 4 spareribs (stukjes)
  • 4 luxe BBQ-spiesen
  • 8 Kipsatés
  • 4 BBQ-filetlapjes (kip of varkens)

    Geschikt voor 4 - 6 personen
    Per pakket € 19,95

--

Kamerlings BBQ-pakket

  • 1 Smokey biefstukspies
  • 1 Varkenshaassaté
  • 1 Kip op stok
  • 1 Groene Hart rundvleeshamburger
  • 1 BBQ kalfsribeye

Per persoon  € 8,50

Kinder BBQ-pakket

  • 1 BBQ burger
  • 1 Kipsaté
  • 1 Verrassingsspies
  • 1 Grillworstspies

Per persoon  € 4,95

Ik wil graag meer weten voor mijn BBQ feest.

Via dit formulier kunt u een contactverzoek naar ons sturen met betrekking op uw wensen.
Wij vragen u om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen met u wensen.
Daarbij is tijdstip, locatie, het aantal personen en datum vaak van groot belang.
 

Via het pijltje rechts onderin kunt u dit vak vergroten.

Groot vlees op de BBQ

Een mooie steak of Picanha, lekker langzaam gegaard op een lage temperatuur met een smaakvolle rose-kern.  Daar kunt u de familie en vrienden blij mee maken. Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden

T-Bone steak, Entrecote en ossenhaas aan één T-stuk.
Picanha, Smaakvol staartstuk van rund met een klein randje vet.
Cote-de-Boeuf, stoer stuk vlees met het bot er nog in.
Rib-eye, Rund of kalfs-ribeye prachtig doorregen stukje vlees met bijzonder veel smaak.
•Bavette, grof van draad maar bijzonder zacht. Uitstekend om te grillen of als rollade.
•Tomahawk, De karbonade van het varken of rund met extra lang bot.
•Sucadesteak, Gesplitste sucade zonder zeen waardoor u ze kunt bakken als biefstuk.
•Procureur, Een veelzijdig stukje varkensvlees geschikt voor lapjes of als pulled-pork.
•Buikspek, Heerlijk malse varkensbuik voorzien van randje vet perfect om te grillen!
•Spareribs, Bijzonder mals vlees wat we graag met de handen eten.

Veilig barbecue├źn doe je zo

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden.
    Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

Kamerling, Keurslager

Kerkstraat 26
2411AD Bodegraven
0172612204
0172611206

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten